Gebruik video op internet

Video en fotografie, toegepast in samenhang met tekst en technisch goede website onderscheidt u van collega's en concurrenten. Uw beelden dienen to the point zijn en de website moet op ieder apparaat een goede gebruikerservaring geven.

Wanneer u video, foto's en goede teksten optimaal inzet, dan is niet 1 + 1 + 1 = 3, maar groter dan drie! Bij Jumper Borne is dat goed gelukt. Op ieder apparaat presteert de website optimaal. Verklein uw beeldscherm of kijk op uw telefoon, deze website past zich aan! Bekijk mijn portfolio video's of een creatieve bedrijfsvideo.

Video, websites, fotografie

- drie media in één hand -

Websites bouw ik al sinds 1995, video- en fotografie leerde ik al jong van mijn vader. Gelukkig zien mijn klanten in, dat de website het online visitekaartje van hun bedrijf, of henzelf is. Sinds begin dit decennium vragen vooruitstrevende klanten mij steeds vaker voor het maken van video op de website.

De video's op het youtube-kanaal zijn al meer dan 200.000 keer bekeken en op vimeo.com staan meer dan 200 films, die in concept zijn, want reclame is verboden op vimeo.com.

Neem contact op voor mogelijkhede & prijzen

Bekijk onderstaand wat voorbeelden uit mijn brede portfolio.

Machinefabriek Braakhuis bijvoorbeeld stuurde de uitnodiging voor de HANNOVER MESSE naar al haar relaties.

Video Websites Fotografie
Machinefabriek Braakhuis Borne Maxilum.nl  Diverse foto's op Pinterest-pagina
Tandarts Leusink Borne Melbuulnpiratenkoor.nl  
Cultuurpodium Houtmaat sponsor ik met video Orthomolsport